• Nanna Linddal Hansen, editor

CONTENT CREATION PÅ GOOGLE

Updated: Mar 23

"Indhold er grunden til, at søgningen begyndte i første omgang." - Lee Odden


Hvad er det første, du bemærker i enhver annonce eller på hver forretningsside, som du ser online? Det er indhold, er det ikke? Indhold som vi kalder for content i dag.


At arbejde med relevant og inspirerende content som virksomhed eller for en virksomhed er meget vigtigt i denne digitalt drevne verden. Alt, hvad en onlinebruger ser online, har magten til at tiltrække dem, hvilket får dem til at besøge din forretningsside eller dit websted eller endda til at blive en af ​​dine mest loyale kunder.


Oprettelse af content er vigtigt. Det er groft beskrevet som indholdsskabende værdi for brugeren og noget, der kun skal tiltrække dit websted. Alt content, der oprettes, kan være dybt inspirerende, underholdende, spændende eller noget helt andet.


For eksempel er der så mange mærker, og du ser på deres content, og hvis du finder det interessant, skal du klikke på deres billeder eller links for at vide mere om deres virksomhed. Denne nysgerrighed, som dit content kan skabe, kan være meget gavnligt for dig som virksomhed.HVAD ER EN CONTENT CREATOR ?


Content Creator er en person, der laver inspirerende indhold til læserne. En god idé er at lave content der er stærkt og som påvirker sit publikum positivt, generere kundeemner til din virksomhed og tiltrækker flere kunder gennem det viste content. Det er prisværdigt, hvordan content creators bruger deres ideer til at ændre en forbrugers købekraft.


IMAGES: www.vogue.com & www.gucci.com


Content kan ske på flere platforme både på hjemmesider men også Instagram og Facebook påvirker i høj grad også indhold for forbrugere, der er online næsten hele tiden i denne digitale tidsalder.


Godt og vellykket content på Instagram er naturligvis i form af billeder. Billeder kan være en god kilde til rigt indhold og kan være tiltalende for klienter. Brug af hashtags hjælper også med at nå ud til et bredere publikum.


Facebook er den perfekte platform til at diskutere, debattere, nå ud til netværk for at interagere i et meget stort community forum.


Nøgleelementerne for at opnå det bedste content er:


1. At kende dens målgruppe

2. Opret content, som dine læsere kan lide, og til at målrette mod din målgruppe

3. At gøre brug af reklame for at få det forfremmet til at tælle ovenstående

4. Content er den vigtigste kilde til at skabe trafik til dit websted eller få betalende kunder ind.


Læs mere her ...