• Nanna Linddal Hansen, editor

CFW - Baum und Pferdgarten

Updated: Mar 23

Copenhagen Fashion Week 2021 er netop afsluttet. I år i en helt anden udgave, end vi er vant til at se på catwalken på grund af Coronapandemien. Forskellige shows er vendt på hovedet, og der var behov for kreativ tænkning, da et fysisk show med hundredvis af publikum i år ikke var relevant.

For første gang nogensinde blev Copenhagen Fashion Week afholdt 100% digitalt.


Det var helt nyt for alle mærker at skulle tænke den digitale måde, men alligevel blev det stadig smukt, anderledes og specielt. De måtte være kreativ tænkning i, hvordan samlinger skulle præsenteres i år. Uanset om det var en kommerciel, produktshow, leg eller noget helt andet. Det hjalp også med at få helt ny indsigt i, hvad mode er, og hvad mode vil være i 2021.


For Baum und Pferdgarten modeugen var også anderledes. I næsten et år har de som alle andre været nødt til at navigere i et samfund med korona. Det har givet inspiration til dette års Fashion Week, hvor der har været fokus på samfund og endda bæredygtighed. Showet, der stak af i begyndelsen af februar, havde titlen "The Lockdown Show" i år, som passer til hele den situation, vi i øjeblikket lever i.
Alt foregår digitalt. Til den kommende AW21-kollektion har inspirationen været anderledes end normalt. I år har de ledt efter en masse lokal inspiration snarere end at rejse ud i verden, som de normalt gør. En af deres kollektioner er blandt andet inspireret af Fanøs folkekostumer kaldet "Coastal Communities" og med inspiration fra Jyllands vestkyst.

Shop Baum und Pferdgarten here: